T-paidan suunnittelukilpailu

Suomen Maantieteellinen Seura käynnistää suuren T-paitakisan opiskelijoille - kaikki mukaan!

SMS aikoo julkistaa vuoden hienoimman vaatemalliston. Uudet T-paidat tulevat tuotantoon syksyn maantieteen päiville, ja kulkeutuvat sieltä suomalaisten maantieteilijöiden vaatekaappeihin. Nyt tarvitaan ehdotuksia upeimmiksi designeiksi! Seura julkistaakin suuren suunnittelukilpailun 2016:

Ohje on yksinkertaisuudessaan: suunnittele paita! Kuten maantieteessä yleensäkin, tässä on vain taivas rajana. Paita voi olla tyylikäs tai hauska, karttatyylittely, kartta-arvoitus tai kuva, tekstislogan tai sanaleikki. Mitä vain, kunhan se sopii Suomen Maantieteellisen Seuran teemapaidaksi! Keksi huikein juttu maantieteilijöiden uuteen kansalliseen muotiin!

Suunnittele itse tai kerää porukka ideoimaan, ja lähetä ehdotuksesi osoitteeseen info@geography.fi. Lähetä suunnitelma 25.3. mennessä ja mieluiten PDF-tiedostomuodossa, jotta se on suoraan painokelpoinen. Painatus voi tulla paidan etu- tai takapuolelle.

SMS:n hallitus valitsee voittajasuunnitelmat ja julkistaa ne maaliskuun lopulla Helsingin KOOMAssa. Voittajat saavat runsaasti mainetta ja kunniaa sekä itselleen että yliopistolleen - ja pienen yllätyslahjan.